Praktisk Info

Lone Ullits Christensen ApS kan tilbyde alle former for behandling inden for tandpleje.

For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser.

Vi vil gerne have at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Det er vigtigt at få plejet sine tænder regelmæssigt, og vi vil gerne hjælpe dig med at holde dine tænder sunde.

 

Kontakt


Ny patient?

Ny patient? Ønsker du at blive ny patient ved os, er du meget velkommen. Kontakt os per mail eller telefon. Vi glæder os til at tage os af dig, og dine tænder.

Priser

Langt de fleste priser ved danske tandlæger er på forhånd fastsat af Sygesikringen. Du kan se priserne på de såkaldte ”frie ydelser”. Ydelser hvor vi har mulighed for selv at fastsætte prisen.
doctor_icon_3

Implantater

Hvis du mangler en tand eller flere tænder kan du få dem erstattet med et implantat. Et implantat er en kunstig tandrod lavet af titanium, og fungerer helt som ens egen tand.

Tandlæge App

Ved AKUT BEHOV FOR TANDLÆGE uden for klinikkens åbningstid, kontakt da regionens vagthavende tandlæge på tlf. 40 51 51 62.
Få mere information i regionens app AKUTHJÆLP, der kan hentes til Android og iPhone.