Behandlinger

Både almindelige samt specialiserede tandbehandlinger

Hos Tandlæge Lone Ullits Christensen udføres alle almindelige tandbehandlinger, samt en lang række mere specialiserede tandbehandlinger.
Tandfyldninger, kroner og broer udføres i høj kvalitet, med et holdbart og æstetisk resultat for øje.

Vi mener at tandlægebehandling altid bør ske med udgangspunkt i den bedste kvalitet, men altid under hensyn til den enkelte patients ønsker og behov.
Enhver behandling anses først for afsluttet, når du som patient er tilfreds.
Se vores priser på tandbehandlinger her

Tandlægeskræk

Hvis du lider af Tandlægeskræk kan vi hjælpe dig!
Det er de færreste mennesker som bryder sig om at gå til tandlægen. Mange lider af tandlægeskræk, nogle i en sådan grad, at bare ordet ”tandlæge” er nok til at give dem tandlægeskræk. De fleste mennesker med tandlægeskræk, har på et tidspunkt haft en ubehagelig og smertefuld oplevelse hos en tandlæge.

På vores tandlægeklinik er vores patienter altid i centrum, og vi tilstræber altid at give den bedst mulige behandling med udgangspunkt i vores patienters behov.

En god oplevelse handler både om tryghed og tillid. Din tillid gør vi os fortjent til ved at møde dig i øjenhøjde, engagere os, tage ansvar og – ikke mindst – inddrage dig i, hvad der sker under behandlingen. Her er det dig, der er i centrum – lige fra du kommer, til du går.

Vi har som få nuværende tandlæger mulighed for at tilbyde lattergas på vores klinik.

Vi vil gøre vores yderste for at give dig en god behandling, så vi i fællesskab kan bekæmpe din eventuelle tandlægeskræk

 

Kontakt


Ny patient?

Ny patient? Ønsker du at blive ny patient ved os, er du meget velkommen. Kontakt os per mail eller telefon. Vi glæder os til at tage os af dig, og dine tænder.

Priser

Langt de fleste priser ved danske tandlæger er på forhånd fastsat af Sygesikringen. Du kan se priserne på de såkaldte ”frie ydelser”. Ydelser hvor vi har mulighed for selv at fastsætte prisen.
doctor_icon_3

Implantater

Hvis du mangler en tand eller flere tænder kan du få dem erstattet med et implantat. Et implantat er en kunstig tandrod lavet af titanium, og fungerer helt som ens egen tand.

Tandlæge App

Ved AKUT BEHOV FOR TANDLÆGE uden for klinikkens åbningstid, kontakt da regionens vagthavende tandlæge på tlf. 40 51 51 62.
Få mere information i regionens app AKUTHJÆLP, der kan hentes til Android og iPhone.